Biografi

Keyboard og sang:

Flemming har spillet rundt om i Vendsyssel siden først i 1970´rne, først med The Caroline’s i en årrække og fra midt 90´rne med The sixties. De to Roland keyboard’s har begge meget velklingende og naturtro stemmer, som Flemming forstår at få til at arbejde sammen, til vellydende arrangementer som understøtning af sangen. Når disse instrumenter yder deres bedste, er det meget svært at sidde stille ved bordene.

Guitar, saxofon og sang:

Thorkild har spillet i forskellige sammenhænge bl.a. med Ingrid & Las Vegas kvartetten sidst i tresserne og først i 70´rne, samt Duo Vendia op igennem 80´rne og 90´rne, på sin Gibson guitar fra tresserne og sin Fender forstærker. Disse to instrumenter leverer tilsammen en fantastisk lyd, som rigtig kommer til udtryk, når der spilles et instrumentalnummer som f.eks. Apache eller andre guitar solo-er i aftenens løb.

Saxofonen bruges jævnligt og til de melodier, som passer til dette dejlige instrument. Tenorsaxofonen kommer til sin ret med dens sprøde og vellydende klang i både top og bund, især når det gælder jazz /swing melodier.